Het outdoor spandoek opnieuw uitgevonden

Hoge Kleurintensiteit
Snelle Montage
Lichtgewicht
Compacte Verzending
Opvouwbaar

TexPRO OUTDOOR SPANDOEK

Een bewijs dat we vol inzetten op innovatie en productontwikkeling. Behalve de hoge verwachtingen die we van print op textiel hebben, zetten we deze hightech printer ook in voor bestaande sign-producten. Onze productontwikkelaars stellen graag ons TexPRO outdoor spandoek aan je voor. Exclusief bij Promotiespullen.com

HOGE KLEURINTENSITEIT

De kleurintensiteit op TexPRO outdoor is verbluffend. De pigmentinkten op waterbasis zorgen voor haarscherpe prints, tot wel 600dpi, met levendige en knallende kleuren.

LICHTGEWICHT POLYESTER

TexPRO outdoor Spandoek wordt geprint op 100% polyester; speciaal en exclusief ontwikkeld voor o.a. Promotiespullen.com. In vergelijking met onze bestaande bannerdoeken is TexPRO outdoor aanmerkelijk lichter qua gewicht. Dit maakt jouw spandoek opvouwbaar en eenvoudig te monteren.

OUTDOOR SPECIALIST

TexPRO outdoor is zowel indoor als outdoor inzetbaar. Maar de naam zegt het al: outdoor voelt dit doek zich als een vis in het water. In tegenstelling tot andere doeken absorbeert TexPRO outdoor namelijk het zonlicht. Zo zijn jouw prints altijd goed leesbaar én zichtbaar.

HOOGWAARDIGE AFWERKING 

TexPRO outdoor rafelt niet. Zomen zijn daarom niet nodig. Wij raden kunststof ringen aan om doeken te bevestigen. Behalve dat het er optisch strakker uitziet, blijft dankzij kunststof ringen de structuur van het materiaal intact en de stevigheid behouden.

ONTDEK HET TexPRO SPANDOEK

of vraag nu jouw gratis staal aan:

Heb je een andere vraag?

We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 18:00 uur.