Folie zonder fouten?

Lees hier welke softwareprogramma’s je het beste kunt gebruiken

Je wilt natuurlijk de beste kwaliteit. Zorg daarom voor een goede opmaak van je bestanden. Goede ontwerpprogramma’s zijn ideaal voor het ontwerpen van jouw printproduct. Het aanbod van programma’s is groot en we snappen dat het lastig is om een keuze te maken. Daar helpen we je graag bij!

Tips

Populaire programma’s zijn Adobe InDesign, Illustrator en Photoshop. Deze opmaaksoftwares (tegen betaling) zijn vooral handig in de grafische wereld. Bij Promotiespullen.com hebben we veel ervaring met het Adobe Creative Cloud pakket en kunnen je hierbij goed ondersteunen.

Je kunt jouw bestand ook opmaken in ontwerpsoftware zoals Easysign, CorelDraw, Photopaint, Bluebeam of QuarkXPress. Voor deze programma’s betaal je ook. Omdat wij bij Promotiespullen.com zelf niet met deze softwarepakketten werken, kunnen we hierin niet ondersteunen. Wil je een goede ondersteuning van een software? Kies dan voor het Adobe pakket.

Don’ts

We raden af om online ontwerpplatformen zoals Canva of Designbold te gebruiken. Dit geldt ook voor gratis opmaakprogramma’s zoals Inkscape of GIMP. Deze bestanden leveren vaak problemen op in productie.

Absoluut ongeschikt voor het aanleveren van bestanden zijn programma's als Microsoft Word, Publisher, Powerpoint en Paint. Dit zijn geen opmaaksoftwares en leveren daardoor veel en vaak problemen op.

Heb je een andere vraag?

We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 18:00 uur.